Instalaţie electronică pentru însăcuit materiale granulare în saci cu valva, tip E1644M

Instalaţie electronică pentru însăcuit materiale granulare

Fişă tehnică

Instalaţie electronică pentru însăcuit materiale granulare în saci cu valva, tip E1644M

Limita maxima de insacuire 80 kg
Limita minima de insacuire 20 kg
Valoarea unei diviziuni 50 g
Limite de dozare 20-50 kg
Precizia de dozare cu material +/- 1 ‰
Erori tolerate ( incercare cu mase etalon )
– intre 1 kg si 25 kg +/- 25 g
– intre 25 kg si 50 kg +/- 50 g
Masa neta Cca 193 kg
Alimentare electrica 220 V c.a
Putere activa 45 W
Aer comprimat
– presiune 4-6 atm
– debit maxim 50 l/min
Capacitate de insacuire Max 120 saci/h
Domeniu de temperaturi 5 °C/40 °C

Descrierea produsului

Produsul este un aparat de cântărit aparţinând familiei Dozatoare Gravimetrice cu Funcţionare Automată. Se utilizează în diferite industrii(chimică, construcții, alimentară, etc.) pentru însăcuirea în saci cu valvă a materialelor granulare.

În componenţa aparatului intră următoarele:

  • dispozitiv de alimentare grosieră și fină cu două clapete acționate cu cilindri pneumatici
  • pâlnie intermediară cu suport pentru saci
  • gură pentru saci cu valvă (variantă simplă sau cu șnec)
  • grup pneumatic de comandă
  • tablou electric pentru comenzi și semnalizări
  • doze tensometrice
  • echipament electronic de cântărire și dozare tip AD4401, fabricaţie A&D Co. Ltd, Japonia care permite cuplarea la imprimantă și la calculator.

Echipamentul de cântărire AD4401

Echipamentul de cântărire AD4401 realizezază:

cântărire brută si netă,

aducere la zero semiautomată sau comandată de o intrare,

urmarirea nivelului de zero în timpul funcţionării, detectarea alunecării de la punctul de zero şi îndeplinirea automată a corecţiei de zero,

afişarea valorii cumulate a cântăririlor,

calibrarea prin introducerea valorii reprezentând o tensiune de

ieşire [mV] a celulei de sarcină,

citirea semnalului de ieşire a celulei de sarcină.

Valoarea corecţiei punctului de zero, valoarea de tară, parametrii de setare şi valoarea cumulată a cântaririlor sunt menţinute chiar şi atunci când dispare tensiunea de alimentare.

Echipamentul de cântărire AD4401 are performanţe excelente atunci când lucrează în medii instabile (anuleaza vibraţiile), are posibilitatea utilizării în sisteme de cântărire controlate de PLC, având secvenţa de descărcare inclusă, monitorizează timpii de încărcare şi descărcare, precum şi fluxul suplimentar de material. Parametrii de setare pot fi fixaţi prin folosirea interfeţei RS 232/422/485 (opţional), cu ajutorul butoanelor de pe panoul frontal sau cu butoane externe. Este posibilă alocarea diferitelor funcţii pentru cele 6 intrări şi 8 ieşiri optocuplate. La cerere echipamentul poate fi dotat cu unul din următoarele subansamble opţionale (un singur slot pentru OP-01, OP-03 sau OP-04): OP-01 – interfaţa ieşire BCD, OP-03 interfaţa (intrare/ieşire) RS 422/485, OP-04 interfaţa (intrare/ieşire) RS 232C, OP-05 unitate prescriere parametri (cu comutatoare gen decadice), OP-07 ieşire analogică (100 ori/sec, ieşire de mare viteza) – 4-20mA.

Modul de lucru

Operatorul fixează sacul pe pipa de însăcuit și dă comanda de pornire prin atingerea limitatorului capacitiv. După fixarea sacului, echipamentul pneumatic execută deschiderea dispozitivului pentru admisia materialului, iar sacul se umple cu cantitatea programată, după care este eliberat automat. După înlăturarea sacului de către operator pe transportorul cu bandă sau pe europalet, ciclul de dozare/insacuire se reia.

Opţiuni

Instalaţia de însăcuit poate fi echipată cu:

transportor cu bandă pentru preluarea sacilor, având dimensiunile standard (lăţimexlungimexînălţime [mm]): 500x2500x300 … 800 (reglabilă), putere instalată cca. 0,5 kW, viteza maximă 1 m/s.

Acest produs a fost adaugat in Tuesday, May 20th, 2008 la 2:49 pm si apare in categoria Balante si bascule pt industrie.